Geen objecten gevonden

Akkerhoeve

Verduurzaming Koopgarantwoningen, fase 1 Akkerhoeve. Doe je mee?

Alle Koopgarant-eigenaren in een deel van de wijk Akkerhoeve (fase 1 van ons duurzaamheidsproject) ontvingen een brief van ons, met een link naar deze webpagina. Wat fijn dat je deze pagina bezoekt!

In de brief gaven we aan dat we je graag meer vertellen over ons aanbod om – zonder extra kosten – uw dak- en spouwmuur te isoleren, binnen het totale duurzaamheidsproject van WSL in jouw wijk. Jammer genoeg kunnen wij nu geen algemene informatiebijeenkomst organiseren. Toch heeft elk nadeel zo ook zijn voordeel:  eigenlijk vinden we het ook veel fijner om persoonlijk met je in gesprek te gaan. Daarom hebben we twee dagen in onze agenda's gepland om jullie bij te praten over jouw deelname, hoe de aanpassing van de 'Koopgarantconstructie' precies werkt, de technische impact tijdens de verduurzaming en vooral wat er wellicht nog meer mogelijk is.

In vier video's geven we al onze eerste informatie

Rechts op deze webpagina staan vier video's. Er zijn twee video's van Stichting Opmaat. De eerste legt uit welke stappen we samen met jou zetten om mee te doen aan dit project. De tweede video legt uit hoe de verrekening in de 'Koopgarantconstructie' werkt. Het financiële plaatje dus. 

Woningstichting Leusden laat je in een video zien wat we nu eigenlijk gaan doen. Hoe ziet het eruit als de spouwmuur wordt geïsoleerd en wat komt er nou eigenlijk op het dak te liggen? En, zeker niet onbelangrijk, hoe lang duurt dit allemaal?

Daarnaast legt de gemeente Leusden, samen met De Groene Belevenis, uit wat er nog meer mogelijk is. Misschien overweeg je nog wel meer duurzame maatregelen aan jouw woning. Met het pluspakket van de gemeente, in combinatie met het spouw- en dakaanbod van WSL, draag je echt bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente Leusden! We begrijpen best dat al deze mogelijkheden soms meer vragen opleveren dan direct enthousiasme. Daarom laten we het graag allemaal even zien in deze video's.

Enthousiast? Of eerst meer weten? Maak een afspraak!

Je bent van harte welkom bij Stichting Opmaat aan de Plesmanstraat in Leusden. Op maandag 12 april en donderdag 15 april plannen zij diverse tijdvakken tussen 13.00 en 19.00 uur om persoonlijk met jou in gesprek te gaan. Ook de gemeente Leusden is dan aanwezig om vragen te beantwoorden over het pluspakket en ook eventuele technische vragen kun je kwijt bij een medewerker van WSL.

Omdat je in een koopwoning woont kan het zijn dat jouw e-mailadres en telefoonnummer veranderd zijn sinds je de woning kocht van WSL. Daarom bieden we twee opties, waarbij we wellicht jouw gegevens nodig hebben.

1. Je maakt zelf een afspraak om een tijdvak te reserveren op maandag 12 april of donderdag 15 april. Bel dan met Agita Jongma of Margreet van Veluw (Opmaat) op telefoonnummer
033-4621223. Als je liever mailt dan kan dat ook: verkoopopmaatnl.

2. Heb je liever dat wij contact opnemen met jou om een afspraak te maken? Geen probleem! Vul dan dit formulier in. Dan hebben we de juiste gegevens én Opmaat belt (of mailt) om een afspraak te maken.

 

Doe je mee en wil je extra updates ontvangen over de voortgang van het project?

Woningstichting Leusden verduurzaamt niet alleen de woningen. Wij verduurzamen ook onze interne bedrijfsvoering. Onderdeel hiervan is dat we liever zo min mogelijk papier gebruiken. Daarom willen we zoveel mogelijk huurders én kopers informeren via e-mail. Dit bespaart niet alleen papier, het geeft ons ook meer mogelijkheden tussentijds een kort berichtje te sturen of om je snel bij te praten bij onverwachte situaties. Daarom vragen we je ook dan het formulier in te vullen en jouw actuele contactgegevens aan ons door te geven. Wij beloven dat we deze gegevens alleen gebruiken voor een eventuele afspraak met Opmaat en voor het versturen van nieuws. 

 

Stappenplan verduurzaming - Opmaat

Verrekening KoopGarant: Opmaat

Het PLUSpakket - gemeente Leusden

Dak- en spouwmuurisolatie: WSL verduurzaamt Akkerhoeve

Deel deze pagina