Dakwerkzaamheden Akkerhoeve Noordwijck

Binnenkort starten we met het verduurzamen van de huurwoningen en Koopgarant-woningen in de wijk Akkerhoeve Noordwijck. Tijdens de voorbereidingen ontdekten we dat een aanpassing van de huidige dakconstructie nodig is bij 3 type woningen. Behoort jouw huis tot dit type woning? Dan heb je hierover een brief van ons ontvangen. Op deze pagina lees je welke aanpassingen nodig zijn aan het dak. In het menu aan de rechterkant vind je de onderzoeksrapporten en de tekeningen. 

Wat is er aan de hand?

Door de huidige dakconstructie kan het gevelmetselwerk van je huis vervormd zijn
Dit blijkt uit het onderzoek dat de firma Schokker Adviseur Bouw heeft gedaan. We hebben vervolgens een andere constructeur gevraagd een second opinion te doen. Het tweede rapport bevestigt dat de huidige dakconstructie het gevelmetselwerk van de woningen kan hebben vervormd.

Waarom is een aanpassing van het dak nodig?

Een aanpassing aan het dak voorkomt verdere vervorming
Daarom starten we binnenkort met een aanpassing aan de dakconstructie in de 3 type woningen waar het om gaat. Dat doen we voor de huurders van onze sociale huurwoningen maar ook eigenaren van een Koopgarant-woning kunnen meedoen. Wil je weten welke aanpassingen we gaan doen?  Bekijk dan de tekeningen in de rechterkolom op deze pagina. Je vindt daar ook de onderzoeksrapporten.

Wie betaalt de werkzaamheden aan het dak?

Het aanbrengen van voorzieningen in de dakconstructie kost u niets
We willen dat je goed en fijn woont. Daarom voert aannemer Mens-Zeist de werkzaamheden gratis bij je uit zodra de gemeente een bouwvergunning heeft afgegeven. De aanpassingen worden van binnenuit gedaan. De medewerkers van Mens-Zeist verwachten dat het werk binnen één werkdag klaar is.

Waarom geeft WSL huurders en kopers een onkostenvergoeding?

Huurders en kopers krijgen van ons een onkostenvergoeding van € 500
Medewerkers van Mens-Zeist doen hun best om zo netjes mogelijk te werken. Het kan zijn dat ze een stukje aftimmering op zolder moeten verwijderen om er goed bij te kunnen. Dat je daar niet op zit te wachten, begrijpen we heel goed. Daarom krijg je van ons een onkostenvergoeding van € 500. Hiermee kun je de zolder na afloop van de werkzaamheden weer netjes (laten) afwerken.

Je bent welkom op een van de twee inloopmomenten

We kunnen ons voorstellen dat je vragen heeft
Daarom organiseren we 2 inloopmomenten om ze te beantwoorden. Je hoeft je niet aan te melden voor de inloopbijeenkomst. Je bent welkom op ons kantoor aan de Larikslaan 2 op:

  • dinsdag 21 juni tussen 18.00 en 19.30 uur
  • woensdag 22 juni tussen 15.30 en 17.00 uur

Kun je niet op een van beide data? Dan kun je ons ook bellen op telefoonnummer (033) 494 42 62 als je vragen hebt. Een e-mail sturen kan naar [email protected].

Laat je ons weten of je gebruik maakt van dit aanbod?

Dan neemt Mens-Zeist je huis mee in de planning
Je kunt het formulier in de bijlage van de brief naar ons terugsturen, meenemen naar de inloopbijeenkomst of mailen naar [email protected]. Ook als je geen gebruik maakt van het aanbod horen we dat graag.