Geen objecten gevonden

De Meent

Als onderdeel van vier voormalige schoollocaties, zijn de voorbereidingen op de nieuwbouw op locatie De Meent in volle gang. Op de plek waar de sporthal stond komen huurappartementen van Woningstichting Leusden (WSL). Het is tijd om een klankbordgroep op te stellen, met omwonenden uit de buurt. De direct omwonenden van De Meent ontvingen van ons een uitnodiging om mee te praten in een Klankbordgroep. Op deze webpagina kun jij je hiervoor aanmelden.

Wat gaat WSL bouwen?

Op de plek waar sporthal De Meent stond, bouwt WSL straks 22 sociale huurappartementen. Deze zijn verdeeld over twee losse blokken, verbonden met loopbruggen en een binnentuin. Hierdoor heeft het gebouw een open karakter, zonder ‘inkijk’ bij de woningen om De Meent heen.

Wat vraagt WSL van de klankbordgroep?

Allereerst zijn we benieuwd wat de buurt van het ontwerpvoorstel vindt. Sluit het aan bij de verwachtingen? Is het een mooie opvolger voor de sporthal? Daarnaast willen wij nu al, in aanloop naar de start bouw, in contact blijven met de buurt. Wil willen je regelmatig bijpraten over de stand van zaken, voorgenomen besluiten bij de klankbordgroep tegen het licht houden en natuurlijk op de hoogte blijven van het sentiment in de wijk. Ook tijdens de bouw vormt de klankbordgroep de oren en ogen van de wijk.

Kan iedereen meedoen?

Op dit moment vragen wij alleen direct omwonenden in een eerste ‘cirkel’ om De Meent deel te nemen aan de klankbordgroep. Meedoen? Vul dan onderstaand formulier in! Wil je liever niet meedoen, maar straks tijdens de bouw onze nieuwsbrieven ontvangen? Ook dat geef je aan ons door via onderstaand formulier. 

 

Aanmeldformulier Klankbordgroep De Meent

Ik meld mij aan voor de klankbordgroep De Meent
Aanmelding of nieuwsbrief?

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden