Groenhouten en De Wetering

Verduurzaming Koopgarantwoningen Groenhouten en De Wetering: Doe je mee?

Alle Koopgarant-eigenaren in de wijk Groenhouten en De Wetering ontvingen een brief van ons, met een link naar deze webpagina. Wat fijn dat je deze pagina bezoekt!

In de brief gaven we aan dat we je graag meer vertellen over ons aanbod om – zonder extra kosten – je dak- en spouwmuur te isoleren, binnen het totale duurzaamheidsproject van WSL in jouw wijk. We vinden  het fijn om persoonlijk met je in gesprek te gaan. Daarom hebben we twee dagen in onze agenda's gepland om jullie bij te praten over jouw deelname, hoe de aanpassing van de 'Koopgarantconstructie' precies werkt, de technische impact tijdens de verduurzaming en vooral wat er wellicht nog meer mogelijk is.

In drie video's geven we al onze eerste informatie

Rechts op deze webpagina staan vier video's. Er zijn twee video's van Stichting Opmaat. De eerste legt uit welke stappen we samen met jou zetten om mee te doen aan dit project. De tweede video legt uit hoe de verrekening in de 'Koopgarantconstructie' werkt. Het financiële plaatje dus. 

Woningstichting Leusden laat je in een video zien wat we nu eigenlijk gaan doen. Hoe ziet het eruit als de spouwmuur wordt geïsoleerd en wat komt er nou eigenlijk op het dak te liggen? En, zeker niet onbelangrijk, hoe lang duurt dit allemaal?

Enthousiast? Of eerst meer weten? Maak een afspraak!

Je bent van harte welkom bij Stichting Opmaat aan de Plesmanstraat in Leusden. Op donderdag 14 april en dinsdag 19 april plannen zij diverse tijdvakken tussen 13.00 en 19.00 uur om persoonlijk met jou in gesprek te gaan.

Omdat je in een koopwoning woont kan het zijn dat jouw e-mailadres en telefoonnummer veranderd zijn sinds je de woning kocht van WSL. Daarom vragen we je om zelf een afspraak te maken om een tijdvak te reserveren op donderdag 14 april of dinsdag 19 april. Bel hiervoor met Agita Jongma of Margreet van Veluw (Opmaat) op telefoonnummer 033-4621223. Als je liever mailt dan kan dat ook: verkoopopmaatnl.

 

 

Stappenplan verduurzaming - Opmaat

Verrekening KoopGarant: Opmaat

Dak- en spouwmuurisolatie: WSL verduurzaamt

Deel deze pagina