Energiedisplay

Inmiddels zijn bijna 600 woningen van WSL verduurzaamd binnen ons duurzaamheidsproject. Speciaal voor huurders in onze verduurzaamde woningen bieden wij de energiedisplay aan. Gratis! Maar er is meer. Vanuit de gemeente Leusden komen alle huurders van WSL nu ook in aanmerking voor een subsidie energiebesparing. Op deze webpagina lees je meer over deze twee duurzaamheidsaanbiedingen.

Voor verduurzaamde huurwoningen

Met onze (gratis) energiedisplay zie je of je energie bespaart en wat bijvoorbeeld het beste moment is om de wasmachine aan te zetten, voor nóg meer besparing! De energiegidsen van het Leusdense energieloket IkWilWatt komen graag bij je langs voor informatie en advies. Via onderstaande knop kies je of je alleen een display wilt, met of zonder advies van een energiegids.

Kies je voor een energiedisplay? Laat ons dat weten via de blauwe knop hierboven. Wij hebben de energiemeters al in huis, dus er is ook geen sprake van een lange(re) levertijd. De subsidieregeling verloopt dan via WSL. De winkelprijs van deze display is meer dan 100 euro. Dus de korting is hoger dan de oorspronkelijke subsidie energiebesparing!

Voor alle huurders van WSL

Wil je geen energiedisplay óf woon je in een (nog) niet verduurzaamde huurwoning? Dan kom je in aanmerking voor de subsidie energiebesparing van gemeente Leusden. Via de website /www.duurzaambouwloket.nl/rrew-leusden kun je voor 65 euro aan energiebesparende producten bestellen. Of deze declareren, als je ze al zelf gekocht hebt. 

Kies je voor de subsidie energiebesparing? Dan kies je zelf via de groene knop hierboven producten uit in een webwinkel t.w.v. 65 euro. Er zijn natuurlijk wel voorwaarden verbonden aan wát jedan aanschaft. Bestel je via de webwinkel dan kan er sprake zijn van een langere levertijd.

 

Wil je geen energiedisplay, maar wel een keer advies van een energiegids? Ook prima! Via de blauwe knop hierboven geef je aan dat je graag gebeld wordt voor een afspraak.

Heb je nog vragen?

  • Heb je vragen over de energiedisplay, neem dan contact op met ons.
  • Heb je vragen over de subsidie energiebesparing? Neem dan direct contact op met de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket door te bellen naar 072 743 39 56 of te mailen naar rreduurzaambouwloketnl.