Geen objecten gevonden

Energiedisplay

Het voornaamste doel van ons duurzaamheidsproject: energiebesparing. Met onze (gratis) energiedisplay ziet u of en hoe dit doel bereikt is. Wil je weten hoe je wellicht nóg meer kunt besparen? De energiegidsen van het Leusdense energieloket IkWilWatt komen graag bij je langs voor meer informatie en advies.

Je ontving van ons een brief, waarin we de energiedisplay aanbieden. Op deze webpagina geef je aan welke keuze je maakt:

  1. De display, zonder energiegids. Je haalt de display op bij WSL en installeert de display dan zelf.
  2. De display, mét energiegids. De gids komt een uurtje bij je langs om de display te installeren en meer bespaartips te geven.
  3. Je wilt geen display, maar wél tips van de energiegids om energie te besparen of hulp bij het kiezen van andere producten.

Wil je liever bellen om jouw keuze door te geven? Neem dan contact op met onze medewerkers klantcontacten op telefoonnummer 033 494 42 62. Wij zorgen ervoor dat een energiegids contact met je opneemt om een afspraak te plannen op een moment dat het jou goed uitkomt.

Onderstaand aanbod van de energiedisplay geldt alleen voor huurders in een verduurzaamde woning. ALLE huurders van WSL kunnen energiebesparende producten aanschaffen via de subsidie energiebesparing.

Kies je voor een energiedisplay? Laat ons dat weten via de blauwe knop hierboven. Wij hebben de energiemeters al in huis, dus er is ook geen sprake van een lange(re) levertijd. De subsidieregeling verloopt dan via WSL. De winkelprijs van deze display is meer dan 100 euro. Dus de korting is hoger dan de oorspronkelijke subsidie energiebesparing!

Kies je voor de subsidie energiebesparing? Dan kies je zelf via de groene knop hierboven producten uit in een webwinkel t.w.v. 65 euro. Er zijn natuurlijk wel voorwaarden verbonden aan wát jedan aanschaft. Bestel je via de webwinkel dan kan er sprake zijn van een langere levertijd.

 

Heb je nog vragen?

  • Heb je vragen over de energiedisplay, neem dan contact op met ons.
  • Heb je vragen over de subsidie energiebesparing? Neem dan direct contact op met de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket door te bellen naar 072 743 39 56 of te mailen naar rreduurzaambouwloketnl.