Geen objecten gevonden

Zelf klussen in de woning

 • 1

  Wat is een ZAV?

  Het is onze taak dat jouw woning in goede staat is en blijft, zodat jij prettig woont. Daarom voeren we regelmatig onderhoud uit aan onze woningen. We begrijpen best dat jij jouw woning graag inricht naar jouw eigen smaak. Wil je zelf klussen in je woning? Voor sommige klussen heb je onze toestemming nodig. Het kan namelijk zijn dat de verbouwing gevolgen heeft voor de kwaliteit of verhuurbaarheid van de woning. 

  Klussen in de woning die je zelf uitvoert noemen wij ZAV: zelf aangebrachte voorzieningen. We adviseren om voor de aanvraag eerst even te overleggen met één van onze opzichters. Zij geven graag advies om de aanvraag goed in te vullen, voor een aannemer of doe-het-zelf-tips.

 • 3

  Moet ik de verbouwing gereedmelden?

  Heb je een aanvraag bij ons ingediend, dan krijg je binnen twee weken bericht. Bij ingewikkelde verbouwingen duurt het maximaal acht weken voor we toestemming verlenen, maar dit laten we dan gelijk even weten. In enkele gevallen geven wij toestemming onder voorbehoud. Dat betekent dat de uitgevoerde werkzaamheden worden gecontroleerd op de kwaliteitseisen die wij stellen. Als aan de eisen is voldaan, krijg je definitief toestemming.

  Wij vragen je daarom de verbouwing gereed te melden als je klaar bent. Dat kan digitaal, via het formulier 'gereedmelden ZAV'.

 • 4

  Moet ik de aanpassing verwijderen als ik ga verhuizen?

  Kijk op de lijst "Zelf klussen in de woning". Hierop staat aangegeven waar je toestemming voor moet aanvragen en of de aanpassing na vertrek uit de woning mag blijven zitten. Heb je hier vragen over, stel ze gerust!

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden