Snel naar: woning accepteren

Gefeliciteerd! Je bent de eerste kandidaat voor een huurwoning in Leusden. In de aanbiedingsmail staat welke gegevens je bij ons moet aanleveren en dat je een acceptatieformulier moet invullen. Dat kan digitaal, via onderstaand formulier. Vul alle gegevens die van toepassing zijn in en verzend het formulier. We nemen daarna snel contact met je op om de vervolgstappen te bespreken.

Accepteer je de aangeboden woning?
Ik accepteer de woning:*
Volgende stap
Jouw gegevens en jouw adres op dit moment

Vul hieronder je adres in waar je nu woont:

Huur je een woning bij een andere woningcorporatie? Dan vragen wij om een verhuurdersverklaring. Je kunt deze opvragen bij je huidige verhuurder.

Volgende stap
Over de samenstelling van het huishouden
Burgerlijke staat (na verhuizing)*
Wordt deze persoon medehuurder of is hij/zij inwonend?*
Volgende stap
Over de huurbetaling en overige kosten
Betaal je de huur via automatische incasso?*

Je kiest uit twee betaalmogelijkheden:
1. Automatische incasso (je hoeft niets te doen)
2. Zelf elke maand de huur overmaken (bijvoorbeeld via iDEAL in het huurdersportaal, dit is dan jouw eigen verantwoordelijkheid)

Wij versturen géén rekening, je houdt zelf in de gaten dat je de huur elke maand op tijd betaalt (voor de 1e van de maand).

Ik word lid van het onderhoudsabonnement voor 4.50 euro per maand

Kijk op www.wsleusden.nl en type in de zoekbalk 'onderhoudsabonnement'. Daar lees je alles over het abonnement en welke werkzaamheden binnen dit abonnement vallen.

Volgende stap
Controleren en verzenden

Nadat je op onderstaande knop 'controleren' klikt, volgt er nog een controlepagina. Controleer alle ingevulde gegevens en klik dan op de knop 'versturen'.