Geen objecten gevonden

Onderhoudsabonnement

Als huurder ben je zelf verantwoordelijk voor klein onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan het afstellen van een keukendeurtje, het vastzetten van losse plinten of het bijvullen van de centrale verwarmingsinstallatie. 

Ben je niet zo handig en geef je dit soort klussen liever uit handen, dan bieden wij het Onderhoudsabonnement. Voor € 4,50 per maand schakel je ons in voor de kleine klusjes die je anders zelf moet (laten) doen. In de abonnementskosten zijn de kosten van onze medewerkers al opgenomen. Je betaalt dus niet voor de gewerkte uren, ook niet bij dringende reparaties in het weekend. Je betaalt ook geen voorrij- en materiaalkosten. Een onderhoudsabonnement is praktisch en voordelig. 

Inschrijven is gratis tot een maand na de ingangsdatum van een nieuw huurcontract. Huurders die zich later aanmelden betalen € 20 entreekosten. De service van het onderhoudsabonnement bespaart tijd, geld en een hoop geregel. Dat maakt wonen zorgeloos!

Hieronder staan de onderdelen die binnen het onderhoudsabonnement vallen. Weet je niet zeker of je een onderhoudsabonnement hebt? Log dan in op MijnWSL en kijk bij 'huursamenstelling' of je betaalt voor het abonnement.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden