Geen objecten gevonden

Zonnepanelen

Voor niets komt de zon op. Gebruik zonnepanelen voor opwekking van jouw eigen duurzame stroom. Goed voor het milieu en voor je portemonnee. Zonnepanelen werken het beste bij zonnig weer. Ook bij minder mooi weer is er nog steeds stroomproductie.

Huidige situatie

Je gebruikt elektriciteit voor verlichting, televisie en wasmachine. Alle door jou gebruikte elektriciteit komt nu nog van je energieleverancier. De elektriciteitsmeter registreert jouw verbruikt. Het tarief voor stroomverbruik bestaat uit kosten voor het elektriciteitsnetwerk, productie van stroom en belasting.

Verbetering woning

Op het dak van de woning leggen we een set zonnepanelen. Binnen zorgt een omvormer ervoor dat de zonnestroom geschikt is voor huishoudelijke toepassing. Een nieuwe elektriciteitskabel verbindt die omvormer met uw meterkast. In sommige gevallen is ook vervanging van de elektriciteitsmeter nodig.

Uiteindelijk resultaat

Meteen na montage leveren de zonnepanelen schone elektriciteit op. Je kunt de opbrengst precies volgen. Op sommige momenten produceren jouw zonnepanelen meer stroom dan je zelf verbruikt. Omdat jouw energieleverancier dit wegstreept tegen de door jou op andere momenten wel afgenomen stroom, heb je altijd een prima opbrengst.

Tip!

Bespaar zelf ook op het stroomverbruik. Koop alleen apparaten met een groen energielabel. Haal opladers na gebruik uit het stopcontact. Vervang gloeilampen door ledlampen. Was bij voorkeur een volle wastrommel met een lagere temperatuur.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden