Geen objecten gevonden

Cv-ketel

De combiketel zorgt voor verwarming van radiatoren en het warme kraanwater. Een verouderd toestel verbruikt daarvoor naar verhouding meer gas. Vervanging door een zuinige HR-ketel verlaagt uw gasverbruik.

Huidige situatie

Aan CV-ketels vindt met vaste regelmaat onderhoud plaats. Maar na verloop van jaren is hoe dan ook vervanging nodig. Daarbij verbruiken de nieuwste HR-ketels minder gas, zodat de gasrekening daalt. En dat is weer goed voor het milieu en uw energienota.

Verbetering woning

Verouderde ketels maken plaats voor nieuwe HR-ketels. De installateur verwijdert het oude toestel en monteert in principe op dezelfde plaats de nieuwe, zuinige combiketel. Hiervoor is maximaal één werkdag nodig.

Uiteindelijk resultaat

Het verschil in bediening is voor jou minimaal. Soms is het kraanwater eerder warm. Wel zorgt de HT-ketel voor een verlaging van gasverbruik. Natuurlijk bij dezelfde weersomstandigheden, hetzelfde stookgedrag en onveranderd douchegebruik. Heb je een programmeerbare thermostaat? De monteur bekijkt samen met jou of je deze weer kunt gebruiken.

Tip!

Bepaar zelf ook op uw gasverbruik: zet de radiator dicht in ruimtes die je niet gebruikt. Zet de kamerthermostaat één uur voor je naar bed gaat omlaag. Ook in de ketel zit een thermostaat. Lees de handleiding en stel deze op een zo laag mogelijke temperatuur in.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden