Geen objecten gevonden

Reageren op woningaanbod

Via WoningNet bieden we dagelijks woningen aan. Heb je een vaste dag per week waarop je het woningaanbod bekijkt, dan mis je nooit iets. De woningen blijven namelijk (meestal) acht dagen op de website staan. Let wel op dat je gelijk reageert, misschien is de woning de volgende dag niet meer beschikbaar. Reactiesnelheid is geen criterium, woningen worden alleen toegewezen op basis van inschrijfduur (met uitzondering van urgenten). Je mag maximaal drie lopende reacties hebben.

Ben je serieus op zoek naar een (andere) woning, zorg er dan voor dat je alle benodigde documenten in huis hebt. Reageer je niet op tijd op de e-mailberichten van WoningNet of hebben we de vereiste papieren niet op tijd  ontvangen, dan vervalt de aanbieding en wordt de woning aan de volgende kandidaat aangeboden.

Wil je direct weten wanneer er een woning online staat? Meld je dan aan voor het DigiZine, via Woningneteemvallei.nl. DIt is een nieuwsbrief die een mail stuurt zodra er woningen, passendbij de door jou opgegeven voorkeuren, online staan.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden