Maanwijk

Woningstichting Leusden (WSL) verkoopt nu acht XS-woningen aan huurders van WSL. Dankzij de KoopGarant-regeling zijn deze woningen betaalbaar voor starters op de woningmarkt. Geïnteresseerden die voldoen aan de gestelde voorwaarden kunnen zich tot en met 22 september melden bij Herbrink Makelaars.

De acht woningen hebben allemaal dezelfde verkoopprijs: 199.000 euro v.o.n. Een smallere, duurzame woning met twee slaapkamers en een zogenaamde ‘onbestemde ruimte’ op zolder, gelegen aan de Appollolaan. Aan de voorkant zicht op de Groene Zoom en de sportvelden van het Buiningpark.

Enkele voorbeelden van duurzaam wonen in Maanwijk zijn het geïntegreerde zonnedak, een warmtepomp die koelt en verwarmd en goede isolatie. Én gasloos! In de gezamenlijke tuinen komt natuur uit het omliggende landschap, met inheemse plantensoorten, bloemen, (fruit)bomen en kruidenbermen.

Over de voorwaarden en reageren

KoopGarant: voor huurders tot en met 34 jaar

Alle acht woningen worden verkocht met bijna 30% KoopGarantkorting op de marktwaarde: de verkoopprijs is 199.000 v.o.n. Er zijn drie voorwaarden om deze woningen te kunnen kopen:

  1. Je huurt nu een sociale huurwoning van WSL 
  2. Je bent maximaal 34 jaar. Koop je samen met je partner, dan is in ieder geval één van de twee jonger dan 35 jaar. Inwonende kinderen tellen niet mee.
  3. Jouw/jullie maximale (huishoud)inkomen is € 51.198.

Reageer vóór 23 september: Herbrink Makelaars

Als je aan alle drie de voorwaarden voldoet en je wilt in aanmerking komen voor één van deze Koopgarantwoningen in Maanwijk? Neem dan snel contact op met Herbrink Makelaars! Vier woningen worden gegund aan de ‘langstwonende huurders’ (woonduur). De andere vier woningen worden op 23 september verloot onder alle overige aanmeldingen. Heb je specifieke vragen over de verkoop of de woningen dan kun je terecht bij Herbrink Makelaars.

 

Meer informatie en aanmelden:

Herbrink Makelaars verkoopt namens WSL deze Koopgarantwoningen. 

 

Wil je meer weten of aanmelden?
Neem dan contact op met Jan van Gulik:

Hamersveldseweg 54
3833GS Leusden
033-4950950
infoherbrinknl

 

 

Deel deze pagina