Doe mee! Onderzoek naar woondromen

Publicatiedatum: 03-05-2019

Gemeente Leusden ontwikkelt nieuw woonbeleid en wil graag weten of het huidige woningaanbod nog aansluit op de woonwensen. Doe mee met het onderzoek naar nieuwe woondromen!

Bron: Leusden.nl

 

Zoekt u een woning die net even wat anders is? Bijvoorbeeld kleinschaliger, samen met vrienden of vlakbij een zorginstelling of mantelzorger? Doe dan mee met het onderzoek naar nieuwe woondromen.

Gemeente Leusden ontwikkelt nieuw woonbeleid en wil graag weten of het huidige woningaanbod nog aansluit op de woonwensen. Er zijn steeds meer signalen dat mensen behoefte hebben aan andere woonvormen. Bijvoorbeeld woonconcepten waarin zelfstandig wonen gecombineerd wordt met ‘zorg voor elkaar’. Hebben Leusdenaren deze behoefte ook? Of wensen zij misschien andere niet traditionele woonvormen? Daar willen we graag een goed beeld van krijgen. - Wethouder van Beurden

Woningstichting Leusden hoopt dat veel inwoners meedoen aan het onderzoek. Wij vinden het belangrijk dat onze woningvoorraad aansluit bij de wensen van de huidige en toekomstige bewoners. Het onderzoek naar woondromen helpt daarbij.

Meedoen aan het onderzoek
U kunt tot en met 31 mei 2019 de vragenlijst invullen op de website van het onderzoeksbureau. De gemeente organiseert in juni een groepsbijeenkomst. De datum is nog niet gekozen. Heeft u interesse om mee te doen? Geef u dan op via dit inschrijfformulier. Bij veel belangstelling wordt een selectie gemaakt. 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden