Wat gebeurt er toch in de Olmenlaan?

Publicatiedatum: 28-01-2019

Door de doeken aan de steigers kun je niet goed zien wat er allemaal verandert aan het kantoor Olmenlaan 2. Dit kantoorpand wordt omgebouwd tot 54 sociale huurappartementen. Fotograaf Ruud van der Graaf maakt regelmatig foto's van de voortgang. Zo is goed te zien dat er hard gewerkt wordt! Dit zijn de laatste weidse foto's, want binnenkort plaatsen we de binnenwanden.

Via de slideshow bovenaan op deze webpagina is te zien welke werkzaamheden er momenteel in het gebouw worden uitgevoerd. Dit zijn de laatste 'weidse' foto's, want binnenkort worden de eerste binnenwanden geplaatst, op weg naar 54 appartementen met 1 of 2 slaapkamers. (Klik op de afbeelding voor grotere foto's)

Toewijzing

Volgens de huidige planning verwachten we na de zomervakantie te starten met toewijzen. We versturen opnieuw een nieuwsbrief zodra we een zekere publicatiedatum hebben.

Woningnet Eemvallei

Ook het laatste nieuws in de mailbox ontvangen? Aanmelden kan via deze link. Let op: dit is puur een aanmelding voor de nieuwsbrief, u komt niet op een wachtlijst voor toewijzing van de appartementen. De appartementen worden aangeboden via Woningnet, met als belangrijkste voorwaarde 'inschrijfduur'. Zorg er dus voor dat u staat ingeschreven als woningzoekende (www.woningneteemvallei.nl)

(de foto's bekijken als video? Bekijk het op ons YouTube-kanaal)

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden