WSL zoekt een nieuwe directeur-bestuurder

Publicatiedatum: 04-11-2019

Het afscheid van Monique Brewster als directeur-bestuurder van WSL komt dichtbij. Vanaf 1 december 2019 neemt een interim-bestuurder het stokje tijdelijk van haar over. Inmiddels is de werving voor een definitieve bestuurder gestart.

De vacature ging afgelopen weekend online op de website van organisatieadviesbureau Erly:

Voor Woningstichting Leusden, zoekt ERLY een verbindende no-nonsense bestuurder die sturing kan geven aan netwerkorganisatie en oog heeft voor lokale verankering.

De nieuwe bestuurder moet passen bij de cultuur en omvang van de organisatie van WSL. Hij/zij is eindverantwoordelijk voor de voorbereiding, vaststelling en realisatie van het beleid van WSL en legt verantwoording af aan de Raad van Commissarissen. Hij/zij levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de organisatie en draagt zorg voor de externe vertegenwoordiging van de organisatie bij de gemeente en andere samenwerkingspartners en participeert in verschillende netwerken in de regio. Hij/zij heeft daarnaast oog voor externe ontwikkelingen en signalen en vertaalt deze naar de organisatie van WSL.

Lees verder op de website van Erly

De bijbehorende profielschets is te downloaden via deze link.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden