Via onderstaand formulier kunt u de huur van uw woning opzeggen. U kunt iedere werkdag van de maand de huur schriftelijk of via de website opzeggen. Daarbij geldt een opzegtermijn van minimaal één maand na ontvangst van uw huuropzegging. Let u daarbij wel op dat de dag van opzegging niet in het weekend valt.  Meer informatie over het opzeggen van de huur leest u op de pagina Huur opzeggen.

Huuropzegging bij overlijden?

Wilt u de huur opzeggen van een woning van een overleden familielid, vriend of kennis? Gecondoleerd met uw verlies. Voor deze huuropzegging hebben wij andere gegevens nodig. Vult u alstublieft het formulier huuropzeggen bij overlijden in. Wij helpen u graag de zaken goed te regelen.

Ik wil de huur van mijn woning opzeggen:

Uw gegevens
Mogen wij uw nummer doorgeven aan de kandidaat-huurder voor bezichtiging?

Huuropzegging
Waarom gaat u verhuizen?
Heeft u prettig gewoond?
Toekomstig adres of correspondentieadres
Documenten toevoegen

In bepaalde situaties vragen wij u documenten mee te sturen:
Bij (echt)scheiding:
- echtscheidingsconvenant of
- uittreksel basisregistratie personen (aantonen verhuizing)

Bij overlijden:
- overlijdensakte

Let op! Geef uw bestanden, ter bescherming van uw privacy, vóór uploaden een 'onlogische' naam. Maak gebruik van cijfercombinaties, bijvoorbeeld: akte_131538.jpg (zelf een combinatie bedenken).

U mag deze documenten ook mailen naar info@wsleusden.nl onder vermelding van 'Aanvullende documenten huuropzegging [adres]'

Controleren en versturen

Nadat u op onderstaande knop 'controleren' klikt, volgt er nog een controlepagina. Controleer uw gegevens en klik dan op de knop 'versturen'.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden