Acht appartementen Groot Agteveldlaan in verhuur op WoningNet Eemvallei

Publicatiedatum: 26-01-2022

De nieuwe appartementen aan Groot Agteveldlaan staan vanaf donderdag 27 januari op WoningNet Eemvallei. Het gaat om acht appartementen, verdeeld over vier verdiepingen in Achterveld. Alle appartementen zijn gasloos en het appartementencomplex heeft zonnepanelen op het dak. Reageren op een appartement kan t/m maandag 31 januari.

Het appartementencomplex bestaat uit 16 appartementen. Acht woningzoekenden krijgen met voorrang een appartement aan de Groot Agteveldlaan omdat hun huurhuis binnenkort wordt gesloopt. De andere acht appartementen wijzen we toe aan woningzoekenden die het langst staan ingeschreven,

Indeling van de appartementen
De appartementen hebben één of twee slaapkamers én een balkon of terras dat grenst aan de woonkamer en open keuken. Ieder appartement heeft een eigen berging. Op de plattegrond op WoningNet zie je hoe elk appartement is ingedeeld. Let op: je kunt geen rechten ontlenen aan deze plattegronden.

Reageren via WoningNet
Je vindt de appartementen op de website van WoningNet. Bij de advertentie staat hoe je in aanmerking komt voor een appartement aan Groot Agteveldlaan en wat de regels zijn.

De groepsbezichtigingen staan onder voorbehoud gepland op vrijdagmiddag  11 februari. Alleen de eerste vijf kandidaten krijgen hiervoor een uitnodiging. We verwachten dat de oplevering en de sleuteloverdracht in februari 2022 is. Deze planning is onder voorbehoud en kan door omstandigheden veranderen.

 

Deel deze pagina