Appartementen De Veldhoek in verhuur op WoningNet Eemvallei

Publicatiedatum: 14-12-2021

De nieuwe appartementen aan De Veldhoek staan vanaf woensdag 15 december op WoningNet Eemvallei. Het gaat om 11 appartementen, verdeeld over vier verdiepingen in Achterveld. Alle appartementen zijn gasloos en het appartementencomplex heeft zonnepanelen op het dak. Per verdieping zijn drie appartementen beschikbaar. Reageren kan t/m maandag 20 december.

De appartementen hebben één of twee slaapkamers, én een balkon of tuintje, grenzend aan de woonkamer en open keuken. Ieder appartement heeft een aparte berging.  Op de plattegrond op WoningNet zie je hoe elk appartement is ingedeeld. Let op: je kunt geen rechten ontlenen aan deze plattegronden.

Drie Lotingwoningen
Acht woningen wijzen we toe aan woningzoekenden die het langst staan ingeschreven. De andere drie verloten we. Dat betekent dat het systeem van WoningNet uit alle reacties op dit appartement een willekeurige kandidaat selecteert. Hierdoor krijgen ook starters die minder lang staan ingeschreven een kans op een appartement.

Reageren via WoningNet
Je vindt de appartementen op de website van WoningNet. Bij de advertentie staat hoe je in aanmerking komt voor een nieuw appartement aan De Veldhoek en wat de regels zijn. De groepsbezichtigingen staan gepland op donderdag 23 december. Alleen de eerste vijf kandidaten krijgen hiervoor een uitnodiging. De oplevering en sleuteloverdracht is in januari 2022.

Deel deze pagina