Bedankt voor een mooie verjaardag!

Publicatiedatum: 19-12-2018

Het afgelopen jaar stond in het teken van onze 45e verjaardag. Eén van de activiteiten was de Dag van het Huren, waar we al onze huurders uitnodigden onze verjaardag mee te vieren. We bedanken iedereen die aanwezig was. Bekijk de samenvatting in deze korte video.

De opkomst van de Dag van het Huren was ver boven verwachting. Wat fijn dat u er was. Brandweer Leusden gaf diverse demonstraties om te laten zien hoe belangrijk het is dat u thuis de deuren sluit. Onze medewerkers bedrijfsvoering namen u mee in het Geldspel, want: wat doen wij eigenlijk met uw huurgeld?

De Verhalenbus

Op de parkeerplaats stond een oude Volkswagenbus. Sterker nog: de oudste en nog rijdende Nederlandse VW-bus. In de bus vertelden diverse huurders van WSL hoe het is om in Leusden te wonen en een woning te huren van WSL. We kregen kritiek, waar we zeker iets van leren. We kregen ook mooi complimenten waar we trots op zijn. Bedankt!

Fijne kerstdagen

In onderstaande video ziet u hoe onze Dag van het Huren verliep. De komende twee weken gaan de laatste dagen van ons jubileumjaar in. Onze openingstijden zijn anders tijdens de feestdagen, maar we zijn altijd bereikbaar als u een technisch probleem heeft (033 494 70 40). 

Wij wensen u fijne feestdagen en zien u graag weer in 2019!Deel deze pagina