Eerste 12 woningen Paletlocatie zijn 'te huur'

Publicatiedatum: 26-01-2018

Op Woningnet Eemvallei staan de eerste 12 nieuwbouwappartementen van de Paletlocatie in Leusden Zuid geadverteerd. Dit betekent dat er vanaf nu gereageerd kan worden op dit deel van het nieuwbouwproject. De woningen met label Van Groot naar Fijn volgen begin februari.

Door een technische vertraging in het systeem van WoningNet Eemvallei kunnen we de woningen voor Van Groot naar Fijn nog niet aanbieden. Het systeem registreert nog niet het verschil tussen reguliere reacties en kandidaten voor het doorstroomproject.

Eerste 12 appartementen

De woningen die nu te huur op WoningNet staan zijn de appartementen op de eerste verdieping. Alle woningen hebben twee slaapkamers, een badkamer, apart toilet, ruime woonkamer met open keuken en een balkon. Op de begane grond is een berging voor het stallen van bijvoorbeeld de fiets. Er is geen lift aanwezig, dus de woningen op de eerste etage zijn alleen bereikbaar via de trap.

Volgende 10 appartementen

De overige appartementen op de begane grond worden dus rond 8 februari te huur aangeboden via het aanbodsysteem WoningNet. Dan kan het systeem zien wie er reageert met het kenmerk Van Groot naar Fijn.

Heeft u interesse in dit doorstroomproject, maar heeft u nog geen intakegesprek & bevestiging van deelname ontvangen? Neem dan contact op met ons om een gesprek aan te vragen. U leest op onze website meer informatie over Van Groot naar Fijn en de bijbehorende voorwaarden voor deelname.

Deel deze pagina