Heb jij moeite om rond te komen?

Publicatiedatum: 29-09-2022

Misschien heb je recht op extra geld!

Als je moeite hebt om rond te komen heb je misschien recht op extra geld of een regeling van de gemeente. Er kan vaak meer dan je denkt. Misschien hoef je een deel van de gemeentelijke belasting niet te betalen. Of betaalt de gemeente mee aan de kosten van je zorgverzekering of wasmachine. Hier vind je alle financiƫle regelingen in de gemeente Leusden

(dreigende) Huurachterstand
Lukt het je niet meer om de huur op tijd te betalen? Neem dan gelijk contact met ons. Samen met jou kijken we naar een oplossing, bijvoorbeeld een betalingsregeling. Hoe eerder je belt, hoe beter het is! Je kunt ook zelf een voorstel doen voor een betalingsregeling via Mijn WSL. 

Coach Werk Inkomen en Zorg
Heb je vaker problemen met het betalen van de huur of zijn de problemen groter dan alleen een huurachterstand?  De coaches van Werk Inkomen en Zorg helpen je. Ook als je gewoon inkomsten hebt en zelfstandig bent. Zij kijken met je mee naar je totale huishoudplaatje en geven advies en hulp. Ze adviseren ook over energiegebruik, contracten en besparingen. Bel 14 033, vul het contactformulier in op de website of stuur een e-mail naar [email protected].

 

 

 

 

Deel deze pagina