Kantoor vanaf 20 juli op vrijdagmiddag gesloten

Publicatiedatum: 11-07-2018

Met ingang van vrijdag 20 juli is ons kantoor op vrijdagen vanaf 12.30 uur gesloten. Natuurlijk blijft het wel mogelijk dringende reparatieverzoeken in te dienen via ons technische noodnummer, dat 24 uur per dag bereikbaar is.

Steeds vaker zoeken huurders en woningzoekenden contact met WSL via de digitale opties. Digitale reparatieverzoeken, vragen per e-mail of een privéberichtje op onze Facebookpagina. "Dit blijft vanaf 20 juli ook gewoon mogelijk," zegt Hans van Haastrecht, manager Wonen. "We merken dat het op vrijdagmiddag zo rustig is op kantoor en aan de telefoon, dat we onze tijd beter kunnen inzetten om administratieve werkzaamheden af te handelen, op huisbezoek te gaan of online vragen te beantwoorden. Daarom sluiten we het kantoor vanaf 12.30 uur."

Wilt u op vrijdagmiddag toch uw vragen stellen of een afspraak maken? Vul dan het online contactformulier in.

Technische spoed?

Is het nodig dat een technisch probleem met spoed wordt gerepareerd? Bel dan onze technische dienst: [033] 494 70 40. Dit telefoonnummer is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Heeft uw reparatieverzoek minder haast, dan kunt u ook online uw verzoek bij ons indienen. Wij pakken dit dan de eerstvolgende werkdag op.

Deel deze pagina