Koffie in de wijk > WSL komt naar je toe deze zomer!

Publicatiedatum: 16-05-2018

Dit jaar bestaat Woningstichting Leusden 45 jaar. Dit vieren we het hele jaar door, ook met onze huurders. Onze verjaardag is een mooie gelegenheid te starten met "Koffie in de wijk". Van mei tot en met oktober gaan we - met koffie, thee en wat lekkers - de wijken in! Vandaag trapten we af in Noordwijck, een groot succes!

Woont u prettig in uw wijk? Wat leeft er? Wilt u iets kwijt over de sfeer in uw wijk, het onderhoud van uw woning of gewoon even bijpraten? We beantwoorden vragen en helpen u verder op weg. Dit doen we niet alleen. Ook Larikslaan2, de gemeente Leusden en de wijkagent schuiven aan. 

Eerste Koffie in de wijk = groot succes

Op woensdag 16 mei stond de tent voor het eerst klaar voor de Koffie in de wijk. Op het grasveld aan de Waverwijk konden bewoners van Noordwijck terecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We kregen vragen over vrijwilligerswerk, hulp, onderhoud van de woning en groenonderhoud. Een mooie opkomst en vooral veel gezelligheid.

Kennismaken, met ons én met elkaar!

Natuurlijk gaat het niet alleen over wonen in een woning van WSL. De Koffie in de wijk is er ook om kennis te maken. Met ons, maar vooral ook met elkaar! Schuif ook aan, we staan de komende maanden op de volgende locaties:

Donderdag 14 juni Stijgbeugel/Hoefijzer van 10.00-11.30 uur 
Locatie parkeerplaats Smederij

Woensdag 18 juli Ruige Veld van 10.00-11.30 uur
Locatie grasveld voor Veldschoren

Donderdag 23 augustus Wetering van 10.00-11.30 uur
Locatie grasveld Akkerwinde/Heggerank

Woensdag 19 september Zwanenburg van 10.00-11.30 uur 
Locatie speelplaats bij Walenburg

Woensdag 24 oktober Achterveld van 10.00-11.30 uur
Locatie grasveld bij Sine Cura (tegenover restaurant "Nog Eentje")

Deel deze pagina