Overgangsregeling verlengd - WoningNet Eemvallei

Publicatiedatum: 01-12-2017

De overgangsregeling die van toepassing is bij inschrijvingen (voor 24 november 2014) wordt verlengd. Iedere woningzoekende die bij de start stond ingeschreven krijgt een bonus van 3 jaar bovenop de al opgebouwde inschrijfduur. Deze bonus was van tijdelijke aard, maar wordt nu dus verlengd voor onbepaalde tijd.

De corporaties en gemeenten uit regio Eemvallei hebben de overgangsregeling geĆ«valueerd. In Leusden had de overgangsregeling een succesvolle uitwerking, het overgrote deel van onze vrijgekomen woningen is verhuurd aan 'Leusdense woningzoekenden', met deze bonusjaren. Voor de woningzoekenden die nog niet geslaagd zijn blijft de overgangsregeling nu dus bestaan. 

Natuurlijk einde

De overgangsregeling wordt voor onbepaalde tijd verlengd. Omdat alleen woningzoekenden met een inschrijving voor 24 november 2014 gebruik kunnen maken van deze regeling, eindigt de regeling op natuurlijke wijze, zodra iedereen een woning gevonden heeft.

De overgangsregeling geldt niet voor inschrijvingen na 24 november 2014. Daarnaast kunnen ook woningzoekenden in Soest geen gebruik maken van deze regeling, omdat in Soest alle woningen verloot worden.

Deel deze pagina