Pas op: doe nooit zomaar de deur open!

Publicatiedatum: 14-05-2020

We krijgen verontrustende berichten van huurders. Onbekenden bellen aan namens WSL om de woning te controleren. Heb je geen afspraak met ons? Laat dan zeker niet zomaar mensen binnen!

Voordat een aannemer of een medewerker bij je langskomt, maken we altijd een afspraak. We bellen dus nooit onaangekondigd bij je aan. Staat er toch iemand voor de deur die zegt van WSL te zijn? Onze medewerkers kunnen met een pasje altijd laten zien dat zij van WSL zijn. Twijfel je? Laat iemand dan even voor de (dichte) deur wachten en bel ons even. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 naar 033 494 42 62. Op alle andere momenten kun je ook bellen met de technische dienst: 033 494 70 40. We kijken dan even na of er terecht iemand bij je aanbelt!

Kan iemand zich niet legitimeren?

Laat mensen niet zomaar binnen. Het kan zijn dat iemand spullen wil meenemen of iets kapot maakt. Een ongewenste inbreuk op jouw privacy dus. Herken je de situatie en twijfel je nu of een bezoeker wel terecht bij jou in de woning was? Bel ook dan met WSL, we kijken het graag even na!

Wees zuinig op je woning, maar vooral op jezelf!

Deel deze pagina