Samenwerking (opnieuw) ondertekend door HLVE en WSL

Publicatiedatum: 02-03-2021

Op 23 februari ondertekenden huurdersorganisatie HLVE en Woningstichting Leusden (WSL) een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst. In deze overeenkomst staan de rechten en plichten van beide partijen bij diverse onderwerpen in het beleid van WSL.

In 2016 ondertekenden de HLVE en WSL al eerder een samenwerkingsovereenkomst. Deze versie is nu aangepast op de huidige tijd en dat vraagt om een nieuwe handtekening.  

Het is voor woningcorporaties wettelijk verplicht om met huurders te overleggen. Zo heeft WSL altijd een stem van de huurders bij diverse beleidsvragen die WSL zichzelf stelt. In de samenwerkingsovereenkoms ligt vast wanneer de HLVE gevraagd wordt om advies, instemming en bij welke onderwerpen WSL de HLVE moet informeren.

Voorzitter van de HLVE, Geert Hurkens, en WSL-bestuurder Joke ten Brink zetten een handtekening onder nieuwe afspraken over deze samenwerking.

HLVE zoekt versterking

Bij deze nieuwe afspraken hoort een stevige huurdersvertegenwoordiging. Daarom is de HLVE op zoek naar versterking in het bestuur. Huurders die actief willen meepraten en WSL willen adviseren over diverse (beleids)onderwerpen kunnen zich aanmelden via [email protected]. Wie eerst wil weten wat het inhoudt en hoeveel tijd het kost kan natuurlijk altijd vrijblijvend vragen om meer informatie.

Ken je Joomla? Help de HLVE!

Naast bestuursleden zoekt de HLVE ook hulp bij het bijhouden en updaten van de website www.hlve.nl. Natuurlijk mag dit ook in combinatie met een bestuursfunctie, maar dat hoeft niet. Heb je kennis van Joomla en wil je de HLVE helpen? Mail dan naar [email protected]!

Deel deze pagina