Schommelbank voor bewoners Abrona

Publicatiedatum: 20-05-2019

Het is lente, ook op het terras van Abrona in het Huis van Leusden. Woningstichting Leusden (WSL) gaf de bewoners van Abrona een mooi welkomstcadeau. Ze kozen zelf voor een schommelbank voor op het terras. Vorige week werd de bank in elkaar gezet door Joke, Maurice, Theobald, Patrick, en WSL-opzichters Ben en Rob.

Maurice en Patrick  helpen Ben en Rob met het in elkaar zetten van de bank. Het is nog best een puzzel, maar ze blijken allebei prima met de schroefmachine overweg te kunnen. Het klusje is zo geklaard. Theobald mag als eindopzichter de bank goedkeuren en de laatste schroefdopjes plaatsen. Joke verzorgt ondertussen alvast de koffie en thee, met wat lekkers.

Met deze schommelbank is het nieuwe terras van Abrona compleet. Het eerste feestje is al gevierd: Maurice blies onlangs 50 kaarsjes uit. Dat werd gevierd met een echte surpriseparty, met barbecue. Er volgen vast meer feestjes, met deze heerlijke schommelbank erbij!

Het eindresultaat mag er wezen. Een mooie schommelbank mét luifel. Nu kunnen de bewoners heerlijk uit de zon buiten zitten. Joke moet even wennen. “Het is wel een beetje spannend, dat schommelen.” Maar al snel wil ze haar plekje op de bank niet meer afstaan.

 

Deel deze pagina