Start verhuur 18 appartementen Maanwijk Fase B in Leusden-Zuid

Publicatiedatum: 23-05-2022

Het tweede appartementencomplex in Maanwijk is bijna klaar. Het gaat om 18 huurappartementen, verdeeld over 3 verdiepingen in Leusden-Zuid. Alle appartementen zijn gasloos en het appartementencomplex heeft zonnepanelen op het dak. Vanaf dinsdag 24 mei kun je reageren via WoningNet Eemvallei. We verwachten dat de appartementen half juli worden opgeleverd.

Indeling van de appartementen
De appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben één slaapkamer. Bewoners van deze appartementen hebben een (gedeeld) balkon aan de achterzijde van het appartement. Het balkon wordt gescheiden door de galerij van de woning. Alleen appartement nummer 26 en 36 hebben een privé balkon aan de voorkant. Alle appartementen op de begane grond hebben twee slaapkamers en een tuin. Je kunt gebruik maken van een algemene fietsenberging. In de woning is een kleine interne berging/installatieruimte aanwezig. Op de plattegrond op WoningNet zie je hoe elk appartement is ingedeeld.
Let op: je kunt geen rechten ontlenen aan deze plattegronden.

Drie lotingwoningen
Drie woningen verloten we onder belangstellende woningzoekenden. Dat betekent dat het systeem van WoningNet uit alle reacties op dit appartement een willekeurige kandidaat selecteert. Hierdoor krijgen ook starters die minder lang staan ingeschreven een kans op een appartement.

Reageren op WoningNet
Je vindt de appartementen vanaf dinsdag 24 mei op de website van WoningNet. Bij de advertentie staat hoe je in aanmerking komt voor een appartement in Maanwijk en wat de regels zijn.

Meer weten over wonen in Maanwijk
In Maanwijk komen 84 koopwoningen en in totaal 36 sociale huurwoningen. Van appartementen tot tweekappers en van levensloopbestendige woningen tot Laanwoningen. In Maanwijk is voor ieder wat wils. Hier zijn natuur en wonen met elkaar verbonden, kom je thuis in een slimme, comfortabele woning en deel je mobiliteit. Wil je meer weten over wonen in Maanwijk? Kijk dan op www.maanwijk.nl.

 

Deel deze pagina