Volgende week: start verhuur 18 appartementen Maanwijk in Leusden-Zuid

Publicatiedatum: 03-03-2022

Het eerste appartementencomplex in Maanwijk is bijna klaar. Het gaat om 18 huurappartementen, verdeeld over 3 verdiepingen in Leusden-Zuid. Alle appartementen zijn gasloos en het appartementencomplex heeft zonnepanelen op het dak. Vanaf volgende week kun je reageren via WoningNet Eemvallei. We verwachten dat de appartementen in april worden opgeleverd.

Indeling van de appartementen
De appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben één slaapkamer en een balkon aan de achterzijde. Deze zijn gelegen aan de zuid- of westzijde. De woningen op de begane grond hebben twee slaapkamers en een tuin gelegen aan de zuid- of westzijde. De woningen hebben een centrale fietsenberging. Deze berging is ook geschikt voor de stalling van enkele scootmobielen. Op de plattegrond op WoningNet zie je hoe elk appartement is ingedeeld. Let op: je kunt geen rechten ontlenen aan deze plattegronden.

Vier Lotingwoningen
14 woningen wijzen we toe aan woningzoekenden die het langst staan ingeschreven. De andere vier verloten we. Dat betekent dat het systeem van WoningNet uit alle reacties op dit appartement een willekeurige kandidaat selecteert. Hierdoor krijgen ook starters die minder lang staan ingeschreven een kans op een appartement.

Reageren op WoningNet
Je vindt de appartementen vanaf volgende week op de website van WoningNet: www.woningneteemvallei.nl. Bij de advertentie staat hoe je in aanmerking komt voor een appartement in Maanwijk en wat de regels zijn. In april adverteren we opnieuw 18 appartementen in het tweede appartementencompex in Maanwijk. Deze appartementen worden in juni opgeleverd.

Meer weten over wonen in Maanwijk
In Maanwijk komen 84 koopwoningen en in totaal 36 sociale huurwoningen. Van appartementen tot tweekappers en van levensloopbestendige woningen tot Laanwoningen. In Maanwijk is voor ieder wat wils. Hier zijn natuur en wonen met elkaar verbonden, kom je thuis in een slimme, comfortabele woning en deel je mobiliteit. Wil je meer weten over wonen in Maanwijk? Kijk dan op www.maanwijk.nl.

 

Deel deze pagina