Start verhuur appartementen Lisidunahof (Hof van Liz)

Publicatiedatum: 08-07-2022

Vanaf 10 juli kun je reageren op een nieuw appartement in Lisdidunahof (Hof van Liz). Het gaat om 33 sociale huurappartementen in Blok A en 20 in Blok B. De appartementen zijn verdeeld over 4 verdiepingen en hebben één of 2 slaapkamer(s). Alle appartementen hebben een eigen berging. Er is een algemene garage onder de appartementen. De parkeerplaatsen zijn niet gekoppeld aan de woningen.

Alle appartementen zijn gasloos en het appartementencomplex heeft zonnepanelen op het dak. De appartementen zijn volledig geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en een warmte terug win installatie. De appartementencomplexen zijn nog in aanbouw. We verwachten dat de appartementen eind september/begin oktober 2022 worden opgeleverd. Het complex ligt aan de westrand van Leusden, op loopafstand van het centrum.

Reageren op WoningNet
Je vindt de appartementen vanaf 10 juli op de website van WoningNet. Bij de advertentie staat hoe je in aanmerking komt voor een appartement in Hof van Liz en wat de regels zijn. Een aantal appartementen is gereserveerd voor het doorstroomproject Van Groot naar Fijn.

Op de plattegrond op WoningNet zie je hoe elk appartement is ingedeeld. Op basis van de plattegrond maak je een keuze voor een woning. Het is niet mogelijk de woning te bezichtigingen voordat het huurcontract ondertekend wordt en de sleuteluitgifte plaatsvindt. Let op: je kunt geen rechten ontlenen aan deze plattegronden. Reageren kan t/m 13 juli a.s.   

 

Deel deze pagina