Waarschuwing: nepmonteurs/oplichters actief!

Publicatiedatum: 29-07-2019

De laatste paar weken krijgt Feenstra dagelijks meldingen van bewoners dat er een monteur op de stoep staat, die zegt dat hij van Feenstra is. Deze meldingen komen binnen van zowel woningeigenaren als van huurders uit de regio Noord-Holland, midden Nederland (Zeewolde, Biddinghuizen en het Gooi) en omgeving Enschede - Hengelo. Zij zien echter dat het gebied zich dagelijks uitbreidt.

De ‘nepmonteurs/oplichters’ zeggen dat zij door Feenstra zijn gestuurd. Zij vragen om een contante betaling en vertellen dat wanneer u een contract met Feenstra heeft, u de eventuele onterecht geïncasseerde kosten weer bij Feenstra kunt declareren.

Goed om te weten:

  • Feenstra neemt altijd vooraf contact met u op voordat zij een monteur naar uw adres sturen. Mocht dit in een enkel geval niet gebeurd zijn: de medewerkers kunnen zich altijd legitimeren.
  • Feenstra vraagt nooit om contante betaling. Bij Feenstra betaalt u te allen tijde via incasso of een factuur.
  • Twijfelt u alsnog? Bel dan eerst de klantenservice van Feenstra (tel. 088 8455 000) voordat u de monteur binnenlaat. Onze monteurs hebben hier begrip voor.

Feenstra heeft inmiddels meldingen bij de politie gedaan. De politie laat Feenstra weten dat bewoners echter zelf verantwoordelijk zijn wie zij in de woning toelaten. Feenstra vraagt u oplettend te zijn en hen in een verdachte situatie te informeren. Tevens adviseert Feenstra u dit ook direct bij de politie te melden, zodat de politie eventueel actie kan nemen.

Omdat ook niet-Feenstra-klanten worden benaderd, vraagt Feenstra u dit bericht in uw omgeving te delen.

Deel deze pagina