Zaterdag 6 oktober: WSL 45 jaar. Feest aan de Larikslaan!

Publicatiedatum: 25-09-2018

Op zaterdag 6 oktober viert WSL haar 45e verjaardag. Dit doen we graag samen met onze huurders. Daarom staan onze parkeerplaats en de ontvangstruimte vol met leuke activiteiten, informatie en we geven ook een rondleiding naar de ombouw aan de Olmenlaan. Komt u ook?

Alle huurders ontvingen een uitnodiging voor zaterdag 6 oktober. De deuren openen om 11.00 uur. Tot 15.00 uur kan iedereen terecht voor informatie over de Olmenlaan, demonstraties van Brandweer Leusden, patatjes van Van Gogh en meedoen aan het spel 'Wat doen wij met uw (huur)geld?"

De uitnodiging is te bekijken via deze link. Huurders die de originele uitnodiging meenemen naar WSL krijgen een leuke cadeautas, die in het teken staat van 'groei en bloei'. Want, als je jarig bent, dan trakteer je...daar horen ook bloemen bij!

Achterwerk in de kast, WSL-stijl

Op de parkeerplaats staan diverse vintage voertuigen én een moderne brandweerwagen. In één van de voertuigen treft u een soort Achterwerk in de kast. Onder het genot van een kop koffie stellen Marius en Eugène u wat vragen over WSL. Wat vindt u van ons? Wat kan beter? Of wat doen we juist heel erg goed? We horen het graag! 

Brandpreventieweek

De dag is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. In samenwerking met Brandweer Leusden geven tips om brand te voorkomen. Deze open dag valt samen met de landelijke Brandpreventieweek. Het thema is ‘Hé, doe de deur dicht!’ met extra aandacht voor de risico’s van rookverspreiding. Hoe is het om in een huis te lopen als deze vol staat met rook? De brandweer laat dit ervaren met behulp van speciale maskers. Voor de jongste kinderen staat een springkussen klaar, ook in de vorm van een brandweerwagen.

Olmenlaan

Breng een bezoek aan de ombouw van het kantoorpand. Helaas kunnen we nog niet naar binnen, dat is nog niet veilig. De projectmanager van Olmenlaan, Jos Bot, laat in onze eigen ontvangstruimte plattegronden en impressies zien van wat er gebouwd wordt. Daarna loopt u samen met hem langs de bouwlocatie, waar hij meer vertelt over het bouwproces en de planning. Geïnteresseerd in één van de 54 appartementen? Laat uw e-mailadres achter bij Jos, dan zetten we u op een mailinglijst. Tijdens de bouw versturen we dan regelmatig updates: foto's en informatie over bijvoorbeeld huurprijzen en verhuurdatum.

Komt u ook langs? Zaterdag 6 oktober, van 11 - 15 uur, Larikslaan 2.

Deel deze pagina