Energiedisplay of subsidie energiebesparing, nu ook voor huurders WSL

Publicatiedatum: 13-12-2021

Inmiddels zijn bijna 600 woningen van WSL verduurzaamd binnen ons duurzaamheidsproject. Speciaal voor huurders in onze verduurzaamde woningen bieden wij de energiedisplay aan. Gratis! Maar er is meer. Vanuit de gemeente Leusden komen alle huurders van WSL nu ook in aanmerking voor een subsidie energiebesparing.

Voor verduurzaamde huurwoningen

Met onze (gratis) energiedisplay zie je of je energie bespaart en wat bijvoorbeeld het beste moment is om de wasmachine aan te zetten, voor nóg meer besparing! De energiegidsen van het Leusdense energieloket IkWilWatt komen graag bij je langs voor informatie en advies. Via onderstaande knop kies je of je alleen een display wilt, met of zonder advies van een energiegids. In een eerste pilot meldden ruim 50 huurders zich aan voor de display, wat ons betreft een succes!

Voor alle huurders van WSL

Wil je geen energiedisplay óf woon je in een (nog) niet verduurzaamde huurwoning? Dan kom je in aanmerking voor de subsidie energiebesparing van gemeente Leusden. Via de website www.duurzaambouwloket.nl/rrew-leusden kun je voor 65 euro aan energiebesparende producten bestellen. Of deze declareren, als je ze al zelf gekocht hebt.  Inmiddels hebben 40 huurders deze website al gevonden. De actie loopt tot eind juli 2022, tenzij het budget hiervoor eerder op is door de vele aanmeldingen! 

Wil je meer weten? 

Kijk dan snel op www.wsleusden.nl/energie en kies jouw aanbieding!

 

 

Deel deze pagina