Geen koffie in de wijk | Coronamaatregelen

Publicatiedatum: 19-08-2020

Na de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge besluit WSL zeker tot en met september geen Koffie in de Wijk te organiseren. Hiermee sluiten we aan bij het advies aan iedereen om met niet meer dan zes personen af te spreken.

De Koffie in de Wijk is altijd buiten. Eigenlijk hoeven wij ons dus niet aan dat advies te houden. Echter, het is wél noodzakelijk dat iedereen zich kan houden aan de maatregel 1,5 meter afstand én dat iedereen een vaste zitplaats heeft. Omdat we nooit weten hoeveel mensen er koffie komen drinken, kunnen we niet garanderen dat er voldoende stoelen zijn. 

Even geen feestjes...

Eén van de nieuwe maatregelen vanuit het Kabinet is om thuis voorlopig niet meer dan zes mensen uit te nodigen. Deze maatregel geldt voor binnenshuis, op het balkon of in de tuin. Wij sluiten ons hierbij aan, door ook geen bijeenkomsten te organiseren in de buurt, waarbij we geen zekerheid kunnen bieden dat iedereen voldoende afstand kan houden. 

Hiermee komen alle geplande dagen voor Koffie in de Wijk te vervallen. Natuurlijk is het mogelijk contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek, als huurders daar behoefte aan hebben. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden