Geen objecten gevonden

Jaarverslag 2019 - nu online

Publicatiedatum: 27-05-2020

Het eerste jaar van ons nieuwe ondernemingsplan 2019 – 2022 ligt achter ons. Het was een jaar met mooie opleveringen, goede koffie (in de wijk) en een energiebesparing van 51 rondjes autorijden om de aarde. We zetten alle hoogtepunten op een rij in ons ‘Jaarverslag in beeld – 2019’.

Dichtbij en betrokken in de praktijk

Met de oplevering van Larikslaan (54 appartementen) en Antares (6 appartementen) behaalden we al in 2019 onze ‘prestatieafspraak’ met de huurderorganisatie en gemeente Leusden: 150 nieuwbouwwoningen opleveren tussen 2016 en 2020. Daar zijn we trots op!

Ook boden we in 2019 via ‘Van Groot naar Fijn’ 11 keer een fijnere en kleinere (senioren)woning aan, waardoor er woningen vrij kwamen voor gezinnen. Door het succes van de tijdelijke opvang in de Lisidunavilla, besloten we na de sloop van deze villa één van onze eengezinswoningen aan te bieden. In deze woning kunnen vier mensen terecht als zij even uit hun eigen woonsituatie moeten stappen.

De koffie in de wijk is een groot succes. We horen echt wat er leeft in de wijk. Dit zorgt er niet alleen voor dat WSL zich inzet voor een betere leefomgeving. De gemeente, Lariks, de wijkagent, maar vooral ook de bewoners zelf zijn betrokken en maken kennis met elkaar. Het is jammer dat we door het coronavirus dit eerste half jaar van 2020 geen koffie konden schenken, maar in juli gaan we graag de wijk weer in!

Onze speerpunten in beeld - interactief

Vanuit ons ondernemingsplan werken we aan drie speerpunten: regie op betaalbaar wonen, samen verschil maken in de wijk en de organisatie als motor. Alle onderwerpen in ons Jaarverslag in Beeld zijn interactief. Klik op de blokken en lees de bijbehorende informatie in het uitgebreide jaarverslag.

 

1. Jaarverslag in beeld - 2019 (pdf)
2. Het volledige jaarverslag 2019 (pdf)

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden