Opruimochtend 14 januari - Doe je mee?

Publicatiedatum: 04-01-2023

Opgeruimd Leusden nodigt je zaterdag 14 januari uit voor een rondje zwerfafval opruimen. Hoe? Door mee te lopen in diverse buitengebieden en gebieden rondom het centrum van Leusden. Of door in je eigen wijk aan de slag te gaan.

Een goed begin van je weekend en zo help je actief mee om Leusden weer een stukje schoner te maken. De opruimochtend start bij De Groene Belevenis (Hamersveldseweg 107) om 9.00 uur. Veiligheidshesjes en afvalgrijpers zijn aanwezig voor iedereen. De routes zijn meestal 2 uurtjes lopen. Na afloop is er een lekker bakje koffie of thee.

Gewoon bij jou voor de deur!
Wat is er mooier dan in een schone wijk wonen. Elke dag een aantal ‘zwerfies’ opruimen in je eigen straat. Je kan het op je eigen manier doen en wanneer het jou uitkomt: je bent even lekker in de buitenlucht, kunt een wandeling maken, met je buren bijpraten, je lichaam is in beweging. Kortom alleen maar voordelen die je gratis cadeau krijgt bij een rondje zwerfafval opruimen!

Alle Opgeruimde Leusdenaren kunnen bij Opgeruimd Leusden gratis een grijper, handschoenen en vuilniszakken lenen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Opgeruimd Leusden

Deel deze pagina