Geen objecten gevonden

XS-KoopGarant Maanwijk nu in verkoop

Publicatiedatum: 07-09-2021

Woningstichting Leusden (WSL) verkoopt nu acht XS-woningen in de ‘parkinclusieve wijk’ Maanwijk. Dankzij de KoopGarant-regeling zijn deze woningen betaalbaar voor starters op de woningmarkt. Alleen huurders van WSL komen in aanmerking voor de koop van deze woningen. Geïnteresseerden die voldoen aan de gestelde voorwaarden kunnen zich tot en met 22 september melden bij Herbrink Makelaars.

 

De acht woningen hebben allemaal dezelfde verkoopprijs: 199.000 euro v.o.n. Een smallere, duurzame woning met twee slaapkamers en een zogenaamde ‘onbestemde ruimte’ op zolder, gelegen aan de Appollolaan. Aan de voorkant zicht op de Groene Zoom en de sportvelden van het Buiningpark. Aan de achterkant de rest van Maanwijk, met gezamenlijke tuinen die uitnodigen om de buurt te ontmoeten.

Enkele voorbeelden van duurzaam wonen in Maanwijk zijn het geïntegreerde zonnedak, een warmtepomp die koelt en verwarmd en goede isolatie. Én gasloos!

KoopGarant: voor huurders tot en met 34 jaar

Alle acht woningen worden verkocht met bijna 30% KoopGarantkorting op de marktwaarde: de verkoopprijs is 199.000 v.o.n. Er zijn drie voorwaarden om deze woningen te kunnen kopen. Alleen huurders van WSL kunnen zich melden als geïnteresseerden. Het maximale (huishoud)inkomen is € 51.198. Als laatste voorwaarde is de koper jonger dan 35 jaar. Op hun website geeft WSL meer uitleg over deze voorwaarden.

Reageren kan tot en met 22 september!

Wie interesse heeft in één van de acht XS-KoopGarantwoningen in Maanwijk meld zich snel aan bij Herbrink Makelaars. Vier woningen worden gegund aan de ‘langstwonende huurder’. De andere vier woningen worden op 23 september verloot onder de overige aanmeldingen.

Op wsleusden.nl/maanwijk staat meer informatie. Op deze webpagina is ook een verkoopbrochure te downloaden. Voor specifieke vragen over de verkoop of de woningen kan men terecht bij Herbrink Makelaars.

 

Deel deze pagina