Geen objecten gevonden

Kan ik bij WSL terecht voor sponsoring?

Als enige woningcorporatie met een lokale verankering in de gemeente Leusden krijgen wij regelmatig verzoeken om sponsoring van diverse activiteiten en projecten in de gemeente.

Nieuwe WoningWet: geen sponsoring

Vanaf 1 juli 2015 geldt de nieuwe WoningWet. In deze wet staat dat corporaties niet mogen sponsoren. Het is alleen nog toegestaan om een bijdrage te leveren aan initiatieven die uitsluitend ten goede komen aan de huurders van WSL.

Dit betekent dat wij activiteiten voor een breder publiek (feesten, wedstrijden en bijeenkomsten) niet langer kunnen en mogen ondersteunen.

Wél initiatieven van en voor huurders ondersteunen

Maatschappelijke verbondenheid staat wel hoog op de prioriteitenlijst van Woningstichting Leusden. Het is mogelijk initiatieven van huurders financieel te ondersteunen. Op deze manier kunnen we toch onze (maatschappelijke) betrokkenheid tonen en bijdragen aan een prettige woonomgeving. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten waarbij het ontmoeten en samenwerken van huurders centraal staat.

Verzoek indienen

Bent u huurder van WSL en organiseert u een activiteit waar WSL aan kan bijdragen, mail dan uw verzoek naar Judith van 't Holt: j.vantholt@wsleusden.nl 

Neem in uw verzoek de antwoorden op de volgende vragen mee:

  • Wat gaat u doen (en waarom + wanneer)?
  • Wat is de locatie van uw activiteit?
  • Wie is de doelgroep/voor wie organiseert u een activiteit?

Wanneer uw verzoek positief wordt ontvangen, nemen wij contact met u op voor de mogelijkheden en verdere afspraken. Mocht uw verzoek niet door ons worden ingewilligd, dan brengen wij u hier per e-mail van op de hoogte.  

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden