Geen objecten gevonden

Februari

Larikslaan is verhuurd én bewoond.

In dit voormalig kantoorpand, bekend als het Torex-gebouw, leverde WSL 54 huurappartementen op. Het zijn 52 sociale huurappartementen en twee in de vrije sector.

Het gebouw onderging een enorme metamorfose. Van vervallen kantoorpand maakte WSL met bouwbedrijf Schoonderbeek een fleurig woongebouw, met opvallende mintgroene balkons en warme, houten details bij de entree en bergingen. Half december ontvingen alle huurders de sleutels van het nieuwe appartement. Inmiddels zijn de meeste appartementen bewoond, een enkeling is nog aan het schilderen, behangen en inrichten.

Als afsluiter plaatste WSL deze maand een gedicht bij de hoofdingang van het gebouw, geschreven door dichter Merel Morre. Dit gedicht werd geschreven voor het afscheid van Monique Brewster, voormalig directeur-bestuurder van WSL. Haar eigen afscheidsquote is verwerkt in dit gedicht: “Ik heb veel gelachen, veel geleerd en soms ook een beetje gestampvoet”. Merel Morre verwerkte deze woorden in een ‘boodschap’ aan de nieuwe bewoners van het gebouw aan de Larikslaan.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden