Zomerbijeenkomst

We blijven graag in contact met onze samenwerkingspartners. Daarom organiseren wij jaarlijks onze ‘borrel met inhoud’. Een informele bijeenkomst voor leveranciers, aannemers en belanghouders van Woningstichting Leusden.

We nodigen u uit om op woensdag 26 juni samen met ons terug te kijken op het afgelopen jaar en het glas te heffen op de samenwerking in het komende jaar. Per mail heeft u een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor onze jaarlijkse zomerbijeenkomst. U bent van harte welkom van 15.30 – 18.00 uur bij ons gebouw aan Larikslaan 2.

Terugblik en vooruit kijken.

We geven een korte terugblik op 2018. Vorig jaar was het laatste jaar van onze Koerswijzer, het ondernemingsplan 2015 - 2018. We laten zien welke voornemens en successen we behaalden, waar we nog aan werken en waarom iets soms (nog) niet lukte. Maar we kijken ook vooruit. In ons nieuwe ondernemingsplan 'Dichtbij en betrokken' presenteren we de plannen voor de komende vier jaar. Hoe we dat doen, ziet u op de zomerborrel!

Komt u ook?

Praat bij of maak kennis met onze medewerkers, de raad van toezicht en met elkaar. Ontdek hoeveel mensen betrokken zijn bij het dagelijkse werk van een woningcorporatie. De borrel is informeel en er zijn geen verplichte onderdelen. Alleen even bijpraten met uw vaste contactpersoon? Dat kan ook. Via onderstaand formulier kunt u aangeven of u aanwezig bent bij onze zomerborrel op woensdagmiddag 26 juni. Graag tot dan!

Aanmelden zomerbijeenkomst 2019

Uw gegevens
Ik ben wel/niet aanwezig op 26 juni*

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden