Zomerbijeenkomst

We blijven graag in contact met onze samenwerkingspartners. Ieder jaar organiseren wij met plezier onze ‘borrel met inhoud’. Een informele bijeenkomst voor leveranciers, aannemers en belanghouders van Woningstichting Leusden. We nodigen u uit om op donderdag 7 juni samen met ons terug te kijken op het afgelopen jaar en het glas te heffen op de samenwerking in het komende jaar. Dit jaar extra feestelijk, want WSL bestaat 45 jaar!

Per mail heeft u een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor onze jaarlijkse zomerbijeenkomst. U bent van harte welkom van 15.30 – 18.00 uur bij ons gebouw aan Larikslaan 2

Verleden, heden en toekomst

Dit jaar loopt ons ondernemingsplan af. Tijdens de bijeenkomst laten we daarom niet alleen zien hoe wij in 2017 werkten aan onze kerntaken. We geven ook een eerste blik op de toekomst: welke doelen stellen wij onszelf voor de komende jaren? Omdat we 45 jaar bestaan doen we dit met een kleine knipoog naar het verleden. Hoe zag WSL er toen uit? In ieder geval met grote brillen en brede stropdassen

Komt u ook?

Praat bij of maak kennis met onze medewerkers, de raad van toezicht en met elkaar. Ontdek hoeveel mensen betrokken zijn bij het dagelijkse werk van een woningcorporatie. De borrel is informeel en er zijn geen verplichte onderdelen. Alleen even bijpraten met uw vaste contactpersoon? Dat kan ook.

Via onderstaand formulier laat u ons weten of u wel of niet aanwezig bent. Graag tot 7 juni!

Aanmelden zomerbijeenkomst 2018

Uw gegevens
Ik ben wel/niet aanwezig op 7 juni*
Versturen

Nadat u op onderstaande knop 'controleren' klikt, volgt er nog een controlepagina. Controleer uw gegevens en klik dan op de knop 'versturen'.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden